top of page

1 års dag på avd. Beitostølen


I dag 25. oktober har vi vært her 1 år. Tiden har gått fort, og mange nye mennesker har vi blitt kjent med.Her på Beitostølen har vi klienter både fra nær og fjern. Vi driver med cryo/kjølebehandling. Fettfjerning, oppstramming, smertebehandling med mer. Laserbehandling som kan brukes til sår, betennelser, ledd, muskler og skjelletplager. Se også på linker til laser og cryo her på hjemmesiden.

På vår 1 års dag har vi lyst å gi dere en liten overraskelse. Send en melding til oss, så blir du med i trekningen av enten en gratis cryobehandling eller laserbehandling. Skriv hva du ønsker, navnet ditt og tlfnr. Vi trekker to heldige etter kl 21. På grunn av personvern vil vi ikke gå ut med navn.

Nedenfor er det noen bilder av hva vi har gjort med cryo og laser.

Har du noen spørsmål, så ta kontakt! Tlf: 92627331eller på mail: info@ringerikelaserklinikk.no

wiplash


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page