top of page

LYMFEDRENASJE OG VACUMTERAPI

Lymfedrenasje med vacum er den mest effektive behandling for "storrengjøring" av hele kroppen.  det er viktig at lymfevøsken sirkulerer for at kroppen skal kunne kvitte seg med avfallstoffer.

Lymfesystemet i kroppen vår ivaretar viktige funksjoner og er en del av immunforsvaret vårt. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen og frakter de hvite blodlegemenene (lymfocytter) rundt om i kroppen. de hvite blodlegemene er avgjørende for immunforsvaret ettersom de bekjemper virus og bakterier som har kommet seg forbi det ytre immunforsvaret.

Hva kan lymfedrenasje gjøre?

Når lymfesystemet ikke fungerer som det skal, kan det gi symptomer som smerter i muskulaturen, hevelser i ankler, kalde føtter og hender, spenninger i hode/nakke, leggkramper, samt generell stivhet i kroppen.

Lymfedrenasje med vakum virker forebyggende, men har også vist seg effektiv ved behandling av blandt annet fibromyalgi, høyt blodtrykk, hovne/urolige bein, fordøyelsesproblemer, nakkesleng, rheumatiske lidelser, væskeannsamlinger, cellulitter, overvekt og dårlig blodsirkulasjon. "Pukkelrygg". Etter graviditet, og kan hjelpe på dårlig melkeproduksjon hos ammede.

Her tar vi full lymfedrenasje med vacum maskinen. Vi behandler også smerter i muskler og ledd sammen med lasermaskinen, kopping og enkel vacummassasje på problemområder.

bottom of page