top of page
SKULDERBRUDD 

 I juni 2015 var jeg så uheldig å falle ned fra en relativt lav høyde, men rett ned på en utstrakt høyre høyre arm. Det viste seg på røntgen bildene at skulderen var brukket på tre steder. Skulderen ble lagt i fatle og støttet opp for å få den stabil. Noen dager etter hendelsen fikk jeg laserbehandling av Ragnhild, Ringerike Laserklinikk. Arm og skulder var veldig smertefull og laseren kunne omtrent ikke komme borti . Armen var også ganske blåsvart pga blødninger. Laserbehandlingen hjalp godt som smertebehandling. Fikk laserbehandling med samme omfang fem ganger til. I første omgang hjalp det mot smerter og bloduttredelsene og missfargingen forsvant gradvis. Fikk i tillegg et par laserbehandlinger til på skulderen. Etter en perioder når bruddet var grodd begynte opptrening hos fysioterapeuten.

 Jeg kan legge til at spesialisten/legen som så på røntgenbildene sa at bruddet var så stygt og omfattende at jeg kunne bare glemme å bli bra igjen. Tok så nye røntgenbilder igjen i oktober og var tilbake hos samme spesialist. Skulderen var da ganske bra, men fortsatt ganske stiv(har hele tiden tøyd og strekt på arm skulder), spesialisten var helt overrasket over resultatet og sa at bruddet hadde grodd fint og fungerte greit på en uforklarlig måte . Dette er takket være laserbehandlingen jeg fikk.

 Britt Karin Skiple Sataøen

FIBROMYALGI OG LASERBEHANDLING

Jeg har gått til Ragnhild v/Ringerike Laserklinikk siden mars i 2017, og har fått og fortsatt får behandling hovedsakelig for fibromyalgi. Det har gitt god lindring og mer energi. De lange periodene med sterke smerter og utmattelse har blitt kortet ned betraktelig da kroppen henter seg fortere inn igjen ved hjelp av laserbehandlingen. Litt tålmodig må man være da det kan ta litt tid før man merker bedring. Jeg har også testet på akutte smerter. Som regel lindrer det godt, mens noen ganger provoserer det smertene det første døgnet før det blir bedre. Noe som er normalt da prosesser settes i gang.

Ragnhild har også behandlet hælene mine i perioder da min Plantar fascitt er ekstra ille. Sist gang prøvde vi å bare behandle den ene foten for å se effekten. Triggerpunkter i leggen og i hælen fikk laser. Det var helt utrolig hvor fort smertene forsvant mens den ubehandlede foten fortsatt hadde vondt og brukte mye lengre tid på bedring.

Jeg har også fått avverget to forkjølelser de to gangene jeg prøvde. Da fikk jeg laserbehandling på lymfekjertlene i halsen og ved ørene. Jeg har også fått laser på bihulene når nesen lenge har vært tett og har kunnet slutte med nesespray på dagen.

Laserbehandling er absolutt å anbefale. Det er helt ufarlig og kan hjelpe mot så mangt. Noen ganger blir jeg avslappet og fin etter behandling, mens andre ganger verre det første døgnet. Begge deler er helt normalt. Viktig med kontinuitet da dette ikke er noen hokus pokus-kur, i hvert fall på kroniske sykdommer/syndromer som min. Jeg startet med to ganger i uka i en periode, før jeg gikk over til èn gang i uka i flere uker. Hadde så en periode fri da det var sommerferie. Startet så på igjen og tok behandling hver 14.dag. For meg er det viktig med vedlikeholdsbehandling i ny og ne.

Ragnhild er dyktig, kunnskapsrik og veldig hyggelig. Hun er sertifisert laserterapeut og holder også foredrag. Dette er noe hun brenner for. Hun er bl.a. utdannet autorisert vernepleier og har stor kunnskap om kroppens fysiologi og anatomi. Selv er jeg utdannet hud- og kroppsterapeut og forstår det Ragnhild snakker om.

Lill Karin Lukkedal

LASERBEHANDLING OG ME

“For 10 år siden ble livet mitt brått snudd på hodet av en alvorlig utmattelsessykdom som heter ME/CFS.  Min evne til å delta i arbeidsliv, ha sosial omgang og være i fysisk aktivitet har vært sterkt redusert på grunn av utmattelse, smerter, kognitive problemer og et utall andre symptomer. I år, etter ganske nøyaktig 10 år med kroniske plager, prøvde jeg laserbehandling ved Ringerike Laserklinikk. Jeg begynte å kjenne positiv effekt etter bare tre behandlinger. Det første jeg merket var at smertene ble redusert til et levelig nivå. Etter 10 behandlinger har jeg nærmest fått et nytt liv. Nå sover jeg godt på natten, har mye mindre smerter, har økt yteevne og betydelig redusert restitusjonstid etter anstrengelser ”

Karianne Fredheim

BILDER OG TEKST AV BEHANDLINGER.
 
ØDEM, HEVELSER, 
BLÅMERKER

2-3 behandlinger i løpet av 9 dager

ARRBEHANDLING

SÅRBEHANDLINGER

Etter 1 1/2 år med problemer av dette såret, kom vedk. til meg. Etter ca 13 beh. ble resultatet slik. 

VORTEBEHANDLING

Sår etter en vorte. Fra 1.behandling til 3. behandling

Gnagsår før og etter 2 behandlinger

bottom of page