top of page

Laserbehandling på brudd i skulder.


I juni 2015 var jeg så uheldig å falle ned fra en relativt lav høyde, men rett ned på en utstrakt høyre høyre arm. Det viste seg på røntgen bildene at skulderen var brukket på tre steder. Skulderen ble lagt i fatle og støttet opp for å få den stabil. Noen dager etter hendelsen fikk jeg laserbehandling av Ragnhild, Ringerike Laserklinikk. Arm og skulder var veldig smertefull og laseren kunne omtrent ikke komme borti . Armen var også ganske blåsvart pga blødninger. Laserbehandlingen hjalp godt som smertebehandling. Fikk laserbehandling med samme omfang fem ganger til. I første omgang hjalp det mot smerter og bloduttredelsene og missfargingen forsvant gradvis. Fikk i tillegg et par laserbehandlinger til på skulderen. Etter en perioder når bruddet var grodd begynte opptrening hos fysioterapeuten.

Jeg kan legge til at spesialisten/legen som så på røntgenbildene sa at bruddet var så stygt og omfattende at jeg kunne bare glemme å bli bra igjen. Tok så nye røntgenbilder igjen i oktober og var tilbake hos samme spesialist. Skulderen var da ganske bra, men fortsatt ganske stiv(har hele tiden tøyd og strekt på arm skulder), spesialisten var helt overrasket over resultatet og sa at bruddet hadde grodd fint og fungerte greit på en uforklarlig måte . Dette er takket være laserbehandlingen jeg fikk.

Britt Karin Skiple Sataøen

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page