top of page

ME OG LASERBEHANDLING.


ME OG LASERBEHANDLING:

“For 10 år siden ble livet mitt brått snudd på hodet av en alvorlig utmattelsessykdom som heter ME/CFS. Min evne til å delta i arbeidsliv, ha sosial omgang og være i fysisk aktivitet har vært sterkt redusert på grunn av utmattelse, smerter, kognitive problemer og et utall andre symptomer. I år, etter ganske nøyaktig 10 år med kroniske plager, prøvde jeg laserbehandling ved Ringerike Laserklinikk. Jeg begynte å kjenne positiv effekt etter bare tre behandlinger. Det første jeg merket var at smertene ble redusert til et levelig nivå. Etter 10 behandlinger har jeg nærmest fått et nytt liv. Nå sover jeg godt på natten, har mye mindre smerter, har økt yteevne og betydelig redusert restitusjonstid etter anstrengelser ”

Karianne Fredheim

 

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page