1 års dag på avd. Beitostølen


I dag 25. oktober har vi vært her 1 år. Tiden har gått fort, og mange nye mennesker har vi blitt kjent med.Her på Beitostølen har vi klienter både fra nær og fjern. Vi driver med cryo/kjølebehandling. Fettfjerning, oppstramming, smertebehandling med mer. Laserbehandling som kan brukes til sår, betennelser, ledd, muskler og skjelletplager. Se også på linker til laser og cryo her på hjemmesiden.

På vår 1 års dag har vi lyst å gi dere en liten overraskelse. Send en melding til oss, så blir du med i trekningen av enten en gratis cryobehandling eller laserbehandling. Skriv hva du ønsker, navnet ditt og tlfnr. Vi trekker to heldige etter kl 21. På grunn av personvern vil vi ikke gå ut med navn.

Nedenfor er det noen bilder av hva vi har gjort med cryo og laser.

Har du noen spørsmål, så ta kontakt! Tlf: 92627331eller på mail: info@ringerikelaserklinikk.no


8 visninger

Siste innlegg

Se alle

Åpner klinikkene igjen!

Mandag 27. april åpner vi laserklinikken på Hønefoss igjen. Fra kl 10. Onsdag fra kl 16 åpner vi laserog cryoklinikken på Beitostølen. Om dere ønsker timer, så send sms eller en mail. Velkommen tilbak

Untitled

Mandag 27. April åpner jeg klinikken i Hønefoss kl 10. 🙂😷 Det er bare å ringe på kr. 92627331 Eller send en melding her for å bestille time. Onsdag 29.April kl 16, åpner jeg klinikken på Beitostølen

© 2017 by Charlie Media

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon